Skip to main content
Forside > Arrangementer

Arrangementer

Hele året rundt summer det af sjove aktiviteter og spændende arrangementer i Fredericia og det vrimler med spændende steder og oplevelser.

Uanset om du er til musikoplevelser, teater, kulinariske eller historiske oplevelser, byliv eller andet, så finder du det i Fredericia.

Tilmeld dig en af de populære byvandringer herunder eller find din næste oplevelse på www.detskerifredericia.dk, som giver dig et samlet overblik og guider dig videre til oplevelser i verdensklasse.

 

 

Det sker i Fredericia

er et oplevelsessite, der giver dig et samlet overblik over det store og brede udvalg af events, koncerter og andre arrangementer du finder i Fredericia.

Gå på opdagelse og find din næste store oplevelse!

Gå til siden

Byvandring og skattejagt.

Lørdag den 17. marts fra kl. 10-13 inviteres tilflyttere til byvandring med en af vores erfarne guider. Undervejs kan både børn og barnlige sjæle deltage i den spændende skattejagt.

Vi mødes til en kop kaffe i forhallen på Rådhuset, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen. Dagen fortsætter med en byvandring, hvor vi bl.a. lægger vejen de smukke volde og kommer en tur rundt i den historiske midtby. Undervejs afholdes en skattejagt og vi vil nyde lidt mad og drikke, inden vi slutter turen på Fredericia Bibliotek i Prinsessegade.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men vi vil sætte pris på, at du tilmelder dig begivenheden via dette link, så vi er sikre på, at vi har mad nok til alle.

Der er et begrænset antal pladser!

Tilmelding

Tilflytter-byvandring

Onsdag, den 6. juni fra kl. 17-19 afholdes byvandring for tilflyttere med en af vores erfarne guider.

Vi mødes til en kop kaffe i forhallen på Rådhuset, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen. Aftenen fortsætter med en byvandring, hvor vi bl.a. lægger vejen forbi de smukke volde og kommer en tur rundt i den historiske midtby. Undervejs vil vi nyde lidt mad og drikke, inden vi slutter turen på Fredericia Bibliotek i Prinsessegade.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men vi vil sætte pris på, at du tilmelder dig begivenheden via dette link, så vi er sikre på, at vi har mad nok til alle.

Der er et begrænset antal pladser!

Tilmelding