Skip to main content
Forside > Arrangementer

Arrangementer

Hele året rundt summer det af sjove aktiviteter og spændende arrangementer i Fredericia og det vrimler med spændende steder og oplevelser.

Uanset om du er til musikoplevelser, teater, kulinariske eller historiske oplevelser, byliv eller andet, så finder du det i Fredericia.

Tilmeld dig en af de populære byvandringer herunder eller find din næste oplevelse på www.detskerifredericia.dk, som giver dig et samlet overblik og guider dig videre til oplevelser i verdensklasse.

 

 

Det sker i Fredericia

er et oplevelsessite, der giver dig et samlet overblik over det store og brede udvalg af events, koncerter og andre arrangementer du finder i Fredericia.

Gå på opdagelse og find din næste store oplevelse!

Gå til siden

Byvandring med skattejagt den 17. marts 2018

Lørdag den 17. marts fra kl. 10-13 inviteres tilflyttere til byvandring med en af vores erfarne guider. Undervejs kan både børn og barnlige sjæle deltage i en spændende skattejagt.

Vi mødes til en kop kaffe i forhallen på Fredericia Rådhus, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen. Derefter starter byvandringen, hvor vi bl.a. lægger vejen forbi de historiske volde og kommer en tur rundt i den gamle midtby. Undervejs afholder vi en skattejagt og nyder lidt mad og drikke, inden turen slutter på Fredericia Bibliotek. Her vil der blive uddelt skattejagtsdiplomer til børnene.

Skattejagten er bedst egnet til børn i alderen 6-11, men alle børn er velkomne.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig på nedenstående link.

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser!

Tilmelding

Byvandring for tilflyttere den 6. juni 2018

Onsdag den 6. juni 2018 kl. 17-19 byder vi tilflyttere på en byvandring med en af vores erfarne guider.

Vi mødes til en kop kaffe i forhallen på Fredericia Rådhus, hvor borgmester Jacob Bjerregaard byder velkommen. Aftenen fortsætter med en byvandring, hvor vi bl.a. lægger vejen forbi de smukke volde og kommer en tur rundt i den historiske midtby. Vi slutter turen på Fredericia Bibliotek, hvor der vil blive budt på lidt mad og drikke.

Husk tøj, der passer til vejret.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via nedenstående link.

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser til arrangementet!

Tilmelding