Skip to main content
Forside > Karriere

Karriere

Fredericia er en kommune i vækst. Vi har i forvejen rigtig mange arbejdspladser – mere end én per indbygger i den erhvervsaktive alder – og flere virksomheder, som tilsammen tæller hundredvis af job, er lige nu på vej hertil.

Når virksomhederne rykker til Fredericia, så handler det om at høste gevinsten af den centrale beliggenhed. Placering i hjertet af Danmark giver optimale muligheder for at nå kunderne, og virksomhederne kan rekruttere dygtige medarbejdere fra hele Region Syddanmark og særligt Trekantområdet.

Det betyder, at du med udgangspunkt i Fredericia kan udvikle din karriere. Er I to, så betyder den positive udvikling, som Fredericia og hele Trekantområdet er inde i, at der er rigtig gode chancer for, at din kæreste eller ægtefælle også kan finde sit næste job – her i Fredericia eller i en af nabokommunerne.

Få tips til dit næste karrierevalg

Overvejer du en karrieremulighed i Fredericia? Flytter familien med? Send et par ord om dig selv og dine behov til Tilflytterservice.

Send os en mail


Fra banegården i Fredericia er der lige så mange daglige afgange, som der er fra Aarhus

Fredericia tager godt imod medfølgende partnere

Er du medfølgende partner til en, som har fået job i Syddanmark, og vil du gerne have hjælp til jobsøgningen?


Jobcenter Fredericia kan hjælpe dig med:

- Afklaring af jobønsker- og muligheder i Trekantområdet
- Gennemgang af ansøgning og CV
- Hjælp med etablering af praktik og løntilskud
- Kontakt til virksomheder

 

Kontakt Jobcenter Fredericia

Karrieren førte Peter Vind til Fredericia

"Vi blev hurtigt enige om, at nærmest lige meget hvor du skal hen i landet, eller hvis du skal den anden vej til København, så skal du igennem Fredericia. Så det ligger centralt og tæt på det meste."

Læs mere på bloggen

I Fredericia findes STX, HHX, HTX, EUX og HF

Der er også 32 erhvervsuddannelser i kommunen og Fredericia er bl.a. det ene af to steder i Danmark, du kan uddanne dig som guldsmed

Tilflytterservice

Hvad er vigtigt at
vide for dig og
din familie?