Skip to main content
Forside > I hjertet af Danmark

I hjertet af Danmark

Tæt på Lillebælt. Tæt på skov, natur, kunst og festivaller. Centralt placeret i Trekantområdet, så du også har fordelen af det kulturelle tilbud i nabokommunerne. Legoland, Trapholt, Bridgewalking og Kulturnatten. Jazz-festival, ølbrygning, sport, håndværk og så meget andet.

Fredericia er stedet at slå sig ned.

Hør mere om Trekantområdet

Hvis du vil høre mere om alle fordelene og de mange fristelser, som Fredericia og Trekantområdet har at byde på, så skriv til os med et par ord om dig selv.

Skriv lidt om dig selv

Trekantsområdet er landets vigtigste industri - og produktionscentrum

415.000 indbyggere. 200.000 arbejdspladser. 37.000 industrijobs, 550 industrivirksomheder.

Skal vi mødes på halvvejen?

Hvis du holder møde, konference eller messe i Fredericia, er faciliteter til det faglige og det rekreative højst 15 minutters kørsel væk. 33.000 m2 fleksible messe- og konferencefaciliteter under et tag med op til 10.000 deltagere pr. dag. Events med op til 12.000 spisende gæster på en gang. 26 venues, 1.772 værelser og 3.183 senge. 

Teambuilding og gruppeoplevelser

En lille bid af Island, I hjertet af Danmark

Islandske Kristin og hendes mand har bygget selv ved Trelde Næs. Det tog dem to år at bygge huset, som de selv slæbte stenene til og investerede weekenderne i. Hele processen har gjort, at huset føles som en del af dem, og at stedet har fået sin helt egen sjæl.

Kunstneren fra Island

Tilflytterservice

Trekantområdet

 er en farverig

metropol. Prøv selv.

Kom til fællesspisning for nye tilflyttere

Til efteråret 2024 byder Fredericia Kommune igen nye borgere pænt velkommen ved en hyggelig middag i selskab med andre tilflyttere fra nær og fjern.

Hold øje med siden her for mere information og tilmeldingsmulighed.

(Linket neden for er udløbet og bliver først aktivt igen, når den nye dato bliver offentliggjort).

Tilmeld dig