Skip to main content
Forside > Velkommen

Velkommen

KÆRE TILFLYTTER
 

ET STORT OG HJERTELIGT VELKOMMEN TIL FREDERICIA KOMMUNE

Vi vil gerne gøre vores til, at du lærer din nye kommune godt at kende og bliver rigtig glad for at bo her.

Du har valgt at bosætte dig i en naturskøn kommune, hvor der sker en masse. Vi har her på siden samlet en række nyttige informationer til dig, som vi håber, at du har lyst til at kigge nærmere på. Du vil se, at vi har en masse at byde på, som vi håber, du og din familie vil få glæde af.

Jeg vil gerne på byrådets vegne endnu engang byde dig velkommen til Fredericia Kommune.
 

Steen Wrist

Borgmester i Fredericia Kommune

 

I Fredericia Kommune ligger det os meget på sinde at tage godt imod nye medborgere 

Velkommen til Fredericia

Kommunens tilflytterservice står klar til at tage imod nye tilflyttere. Her kan du få personlig hjælp og rådgivning af kommunens tilflytterkonsulent om karriere, bolig, skole og daginstitutioner, oplevelser eller andet, som ligger dig på sinde.

Først og fremmest skal du lære vores skønne kommune endnu bedre at kende. Vores tilflytterkonsulent Malene Rønne Feddersen har samlet en række informationer om Fredericia og lokalkendte tips til nye medborgere:  

 

Velkommen til Fredericia 

Det sker i Fredericia 

Shopping i Fredericia 

Østerstrand 

 

 

Som ny borger i Fredericia Kommune vil du automatisk modtage en digital velkomstpakke, som vi sender til din e-Boks.

 

Studiebyfredericia.dk
er de unges platform
Se mere her

Fællesskaber 

Vi har mange foreningsfællesskaber i Fredericia, både de utallige idrætsklubber og de mange frivillige netværk, som er en genvej til fællesskab og nye venner. Alt er nyt, men kan hurtigt blive velkendt, når du møder dem, der deler dine interesser. ”Grow your city” er en af vores nyere fællesskaber og er et dyrkningsfællesskab i Kanalbyen, som ønsker at udbrede et grønt byrum.

I velkomstpakken, som du kan hente på biblioteket, vil du finde spændende informationer og gode tilbud fra en række af vores foreninger. Du kan ligeledes læse mere om vores mange fællesskaber og nogle af vores foreninger her:

Fællesskaber i Fredericia

Tilflytterservice

Hvad er vigtigt at
vide for dig og
din familie?

Kom til fællesspisning for nye tilflyttere

Fredericia Kommune byder nye borgere pænt velkommen ved en hyggelig middag i selskab med andre tilflyttere fra nær og fjern.

Torsdag den 21. november kl. 18-21 på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 3.sal

Vi sørger for mad og drikke og lidt sødt til kaffen. Arrangementet er for både danske og internationale tilflyttere, familier, par og enlige. Så tag din partner, kollega eller ven med, og vær med til en hyggelig aften sammen med andre, der også er nye i kommunen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 14. november. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet! Har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at deltage, husk da venligst at melde afbud, så en anden kan få glæde af pladsen.

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig aften.

Tilmeld dig