Skip to main content
Forside > Byg og bo i Fredericia

Byg og bo i Fredericia

I Fredericia Kommune kan du finde præcis den bolig, der passer til dig og din familie. Vi har børnevenlige parcelhuse, charmerende landejendomme og strandvillaer med udsigt over Lillebælt. Du kan bo midt i Fredericias historiske centrum i et hyggeligt byhus. Du kan bære flyttekasserne direkte ind i en nyistandsat almen bolig med Hannerupskoven som nærmeste nabo. Og hvis boligdrømmen tager udgangspunkt i din helt egen plantegning, er der flere attraktive udstykninger - i naturskønne omgivelser.

Hør mere om vores boligmuligheder

Vil du se vores byggegrunde, en lejlighed eller en almen bolig? Send et par ord om dig selv og dine behov til Tilflytterservice.

Send os en mail

Rundtur i Kanalbyen ved Lillebælt

På havnefronten til Lillebælt med udsigt til broen skyder en ny bydel op med kanaler, moderne arkitektur, grønne åndehuller og direkte adgang til lystfiskeri og vandsport. Klik på filmen og tag på en rundtur i Kanalbyen ved Lillebælt. 

Se vores byggegrunde

Især fire steder i kommunen har vi nye udstykninger gjort klar. I Ullerup og Pjedsted i det vestlige Fredericia springer det ene børnevenlige nybyggeri op efter det andet, som ligger i behørig afstand fra centrum og motorvej til at få fornemmelsen af landsbyliv, men stadig med cykelafstand til skole og fritidsaktiviteter og kortere tid til arbejdet, end du måske tror.

Byggegrunde i Fredericia

Vil du leje?

Om du søger en almen bolig med Hannerup Skov i baghaven, et byhus med bevaringsværdi og løbeture på voldanlægget, et nybygget hus eller en etagelejlighed med kig til Lillebælt, så har vi plads til dig. 

 

Vidste du, at hvis du allerede pendler til et job i Fredericia og har lyst til at konvertere transporttiden til et hjem i byen, så har de største boligforeninger et særligt tilbud til?

 

2.600 flyttede til Fredericia i 2014

 Der er lige nu mere end 400 boligdrømme til salg i Fredericia, måske du kan finde din

Vil du vide mere om lokalområderne?

Der er ingen, der kender Fredericia bedre end de lokale. Derfor har vi en række entusiastiske ambassadører, der alle gerne vil vise vores skønne by frem.

De kender alle de små og store historier om byen. De ved, hvem formanden for lokalforeningen er, og hvor du kan gå til fodbold eller badminton. Har du lyst til at se nærmere på byen eller et lokalområde – og måske høre nogle af de historier, kun en lokal kender til? Så send os en mail med lidt information om dig selv og hvilke områder, du gerne vil besøge eller høre mere om.

Tilflytter@fredericia.dk

Tilflytterservice

Eje eller leje, i byen

eller på landet?

Hvad passer til dig?